Koza Ortaokulu

Vizyon: Koza Ortaokulu olarak vizyonumuz, kendisiyle ve toplumla barışık öğrenmeye meraklı, özgüven sahibi, üretken yaratıcı gelişmelere açık çağın değişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek bireyler yetiştirmek.

Misyon: Koza Ortaokulu olarak misyonumuz, öğrenmeyi seven, teknolojiyi yakalamış ve geleceğin teknolojisine katkıda bulunabilecek, bireysel farklılıkları dikkate alan, yaşam boyu öğrenmeyi ilke edinmiş, araştırma sorgulama becerisi gelişmiş, tarih bilincine sahip, yaşadığı coğrafyayı bilen, sorumluluklarını bilen, insan haklarına saygılı, vatanını, bayrağını, milletini seven ve koruyan, Atatürk ilke ve inkılaplarını benimsemiş, yeniliklere açık bireyler yetiştirmek.

Başarılar: 2018- Badminton ilçe İkinciliği 2019- Tenis il Birinciliği 2021-Tubitak Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projelerinde Bölge Birinciliği 2021-Tubitak 4006 Proje Kabulü

Pansiyon Bilgileri: YOK
Saatler: 08:30 15:05
Isınma: KALORİFER + KLİMA
Servis Bilgisi: yok
Sportif Etkinlikler: TENİS - DART - FUTBOL - VOLEYBOL - BASKETBOL - BADMİNTON - ATLETZM - FLOOR CURLİNG BRANŞLARINDA ÇALIŞMALAR YAPILMAKTADIR. AYRICA SPOR LİSELERİNE HAZIRLIK ÇALIŞMALARI DA MEVCUTTUR.
Bilimsel Etkinlikler: ROBOTİK KODLAMA
Proje Çalışmaları: TÜBİTAK 4006
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: ERASMUS+

WEB - https://kozaoo.meb.k12.tr

Adres - Koza Mahallesi Ayçiçeği Cad. No 53 Yüreğir / ADANA

Öğretim Şekli :TEKLİ ÖĞRETİM

Yerleşim Yeri - KOZA MH. AYÇİÇEĞİ CD. NO:53 KOZA ORTAOKULU YÜREĞİR/ADANA

Adres - Koza Mahallesi Ayçiçeği Cad. No 53 Yüreğir / ADANA

Ulaşım Okulumuzdan 123 numaralı belediye otobüsleri ve yamaçlı 2 minibüsleri geçmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 5 KM